Kosár (0)

02 aug Volt egyszer egy fotózás…

Az instagramot és a facebookot végig pörgetve fel-felbukkanó képek általában csak a másodperc töredékéig kötik le a figyelmünket, aztán lapozunk is tovább, szinte szomjazzuk az újabb és újabb információkat. Nem is hinné az ember, hogy egy-egy tökéletes és inspiráló fotó elkészítése mennyi munkát, időt és szakértelmet igényel!

 

Minderről én is megbizonyosodtam, ugyanis volt szerencsém és alkalmam bepillantást nyerni a ZANZA Natural Cosmetics 2019-es nyári fotózásába, amelynek arca a gyönyörű amazon, Bódi Sylvi.

Budapest mellett Csabdin, egy igazán idilli hangulatot árasztó helyszínen történt a fotózás, ahol szinte megállt az idő és aznap az időjárás is kegyes volt hozzánk!


Amint megérkeztem a többiek már lázas előkészületekben voltak. Pillanatok alatt csatatérre emlékeztető övezet bontakozott ki, de valahogy mégis átlátható volt a káosz! Sylvi a ZANZA Natural Cosmetics köntösében és papucsban, talpig sminkben messziről kitűnt a többiek közül. Kellő nyugalommal várakozott és jó pár hasznos ötlettel járult hozzá a munka eredményességéhez.

A csapat fotósa Jámbor Zsóka muníciójával felfegyverkezve, objektívekkel, kamerákkal, állványokkal és fényekkel ismét eszembe juttatta, milyen gyorsan fejlődik a fotózás technikája, amelyhez én egyre kevesebbet értek. Lázasan állította be a fényeket a helyszínhez igazodva, ügyelve a lombkorona között előbújó és itt-ott megcsillanó napfényre.

Sylvi és a fotós közt az összhang abszolút érezhető volt, hiszen nem ez volt az első közös munkájuk.

Hőke Péter videós többek között drónt reptetve madártávlatból örökítette meg a pillanatokat.

A ZANZA Natural kozmetikumok a természetesség és tisztaság jegyét hivatottak képviselni, amely visszaköszönt Sylvi haján és arcán is. A kellemesen üde és friss látványt nyújtott, gondosan elkészített vizes hatású frizura Barsi Balázs keze munkáját dicséri, aki mindvégig felügyelte a rakoncátlannak tűnő tincsek tökéletességét.

A smink terén a természetesség a Föld színek erejével visszatükröződött, amely kissé füstös hatásával szemhangsúlyossá vált, kiemelve azt a bizonyos veszélyes női tekintetet. Csodaszép munkát végzett Ágoston Melinda sminkes, akiről valószínű fogunk még hallani!

A szabadon álló kád színültig tele vízzel, melyhez Döme Erika stylist szinte mérnöki pontossággal adagolta hol a tejet, hol a tengeri fűféléket-virágokat, hol pedig a kávét, a fotózás témáját illetően. A hab a tortán pedig az előre összeállított outfitek sora volt, amelyek vasaltan várakoztak sorukra a vállfákon.

Bőven benne voltunk a délutánba, mikor mindenki készen állt és kezdődhetett a fotózás! Nem irigyeltem Sylvit, aki a kissé hűvös vízben üldögélve néha ugyan libabőrös lett, de szó nélkül tűrte. A délután folyamán több százszor is kattant a fényképezőgép és az állandó stáb a nap végére összeszokottan, szinte egy emberként lélegzett.

Mindenki tette a dolgát, sőt még annál is többet...a képen a ZANZA Natural Cosmetics egyik tulajdonosa, aki éppen az online kapcsolattartást gyakorolja a kedves vásárlóival!

Biztos vagyok benne, hogy ezentúl egy-egy gyönyörű kép láttán átértékelem amit látok, mert azon inspiráló képek, amelyek könnyedséget, szépséget és vidámságot sugallnak, valójában a profizmus melléktermékei!

Nagyon örülök, hogy részese lehettem e napnak és alig várom, hogy a következő fotózásba is bepillantást nyerjek!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá