Kosár (0)
Zanza Cosmetics

A Zanza Natural Cosmetics termékeit az Indiai Óceán szigetvilága inspirálta, ezek közül is legfőképpen Zanzibár varázslatos természeti értékei mutatkoznak meg natúrkozmetikumok formájában.

A kínálatunkban megtalálható minden szappan, testvaj, masszázsolaj, testradír egy képzeletbeli utazásra invitál a gyönyörű fűszerszigetre, így a bőrápolás érzéki kalandozássá válik. A nálunk kapható szappanok és natúrkozmetikum családok csak természetes alapanyagokat tartalmaznak, így a hasznos ásványi anyagok és vitaminok jótékony hatásai már néhány használat után megmutatkoznak.

A kozmetikumok kellemes illata a napi tisztálkodás és bőrápolás élményét aromaterápiával teszik még teljesebbé, így nem csak a bőrre, de közérzetünkre is jótékony hatással vannak,

függetlenül attól, melyik napszakban használjuk őket. Úgy gondoljuk felgyorsult világunkban különösen fontos, hogy tudjuk élvezni és megóvni mindazt, amit a természet adott, legyen szó környezeti értékekről vagy a saját testi-lelki egészségünkről. Éppen ezért a termékek előállítása során is fontos szempontunk a fenntarthatóság, a természet és az emberiség kapcsolatának javítása, valamint a társadalmi felelősségvállalás. Azoknak ajánljuk a Zanza natúrkozmetikumokat, akik a napi szépségápolást egzotikus, de mégis természetes módon szeretnék a saját feltöltődésük, vagy realxációjuk szolgálatába állítani. A Zanza-élmény semmi máshoz nem hasonlítható. Hunyd be a szemed, és repítsd el magad a saját fűszerszigetedre, a fürdőszobádba!