Kosár (0)

23 Sze Ökobarát szépülés

Egy gyönyörű, távoli fűszersziget, Zanzibár csodálatos természeti kincsei adják a ZANZA szappanok és natúrkozmetikumok erejét és érzéki illatát. A kényeztető szépítőszerek közül a shea vajat mostantól környezetkímélő bambusztégelyben is beszerezhetjük.

A Zanza története éppolyan meseszerű, mint maga a fűszernövényeiről, valamint érintetlen természetéről ismert, egzotikus Zanzibár. A magyar márka alapítója első zanzibári útja során a saját bőrén tapasztalta meg a helyi szappanok rendkívüli bőrtápláló és -szépítő erejét.

 

A tengeri hínárból, kókuszolajból, méhviaszból és vízből készülő misztikus csodaszerről hazatérve sem tudott lemondani, így végül saját márka alapításával hozta el Magyarországra a távoli sziget természeti kincsei általi, gyengéd szépülés élményét.

 

A Zanza bőrápolási palettáján szereplő szappanok, testvajak, masszázsolajok és testradírok összetevői között éppúgy találunk szegfűszeget, mint citromfűt, tengerifűt, fahéjat, kávét, lime-ot vagy a ilang-ilang sárga virágát, a natúrkozmetikumok erejét pedig a bennük lévő hasznos ásványi  anyagok és vitaminok ereje adja.

ÖKOBARÁT BAMBUSZTÉGELY

 

A saját készítésű szappanok mellett az ugandai shea vaj is nagy Zanza- kedvencnek számít a kínálatban, amelyet ráadásul most eggyel több okunk van szeretni. Ugyanis az afrikai nők sokoldalú szépségszérumaként jegyzett shea vajat – amellyel egyébként a hajunkat, az arcunkat és a testünket is ápolhatjuk – már bambusztégelyben is beszerezhetjük.

A Zanza a környeztvédelem jegyébenálmodta meg a sikkes kis bambuszcsomagolást az ápoló shea vajaknak, lehetőséget adva arra, hogy vissza váltsuk azokat, miután kiürültek.

 

A márka vállaltan törekszik a lehető legtermészetesebb formában kínálni a bőrszépítő termékeit, a bambuszcsomagolás mellett az 50 ml-es lebomló, újrahasznosított műanyagból készült tégely is jó példa erre. A környezetbarát csomagolású shea vajas termék súlyát szinte észre sem venni, olyan pillekönnyű – így a táskánkba csúsztatva napközben is szépítő társunk lehet.

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá