Kosár (0)

14 máj A tudatos szépségápolás jegyében

Örömmel fogadtuk el a felkérést, amivel a Projekt Showroom keresett fel minket, egy rendezvényre a Projekt #28 – Szépség! című boltukban. Ezzel a z alkalommal minden oldalról próbálják körüljárni a szépségápolás témakörét, hogy egyéni és személyre szabott megoldást nyújthassanak minden érdeklődőnek, kortól, pénztárcától és nemtől ifüggetlenül. Mindezt persze a tudatosság jegyében.

 

Sokáig reklám alapján választottam – és gondolom jónéhányan vagyunk így ezzel –  szépségápolási termékeket,  vagy azért mert szép volt a csomagolás,  vagy jó illata volt a terméknek. Erre rá is fáztam elég hamar, ugyanis a bőröm nem igen visel el semmilyen hozzáadott nem természetes illatanyagot.  A mai világban nincs  megállás, foyamatosan jelennek meg az új termékek melyek egymással versengenek a szépségápolási piacon, hogy melyikók kecsegteti jobban  a vásárlót.

[egg id=”3″]

Amíg az ember fiatal a bőre sok mindent megbocsát, a hétvégi bulizásokat, a hétközbeni csak egy italokat amik végül hajnali háromkor fejeződnek be, mert jó volt a társaság, a sminkben alvást, mert nincs időnk/energiánk lemosni inkább majd reggel, a sok junk food-ot is elnézi meg az egészségtelen fogyókurázásokat.

 

Aztán elérkezik az a pont egy nő és igen, egy férfi életében is, úgy kb 35 éves kor körül, amikor mindennek megálljt kell parancsolnia, nem csak azért mert roskadozik a fürdőszoba szekrénye mindneféle össze-vissza vásárolt termékektől, hanem azért is, mert az ember bőre elkezd nem megbocsátani dolgokat. Körülbelül semmit. Minden meglátszik rajta hirtelen.

 

Amikor egy fáradt reggelen utolért ez a felismerés elkezdtem tudatosabbá válni. Elkezdtem az  összetevőkre figyelni a szépséges modell helyett, aki a reklámban azt mondja nekem (nem mellesleg sok-sok pénzért), hogy milyen jó lesz az arcomnak attól a krémtől, amit ő nem is  biztos, hogy valójában az arcára ken, és elkezdtem megismerni a bőröm valódi igényeit a legmenőbb márkanevek helyett.

 

Persze hamar rádöbbentem, hogy nyilván nem én vagyok az egyetlen, aki tudatosabb akar lenni a bőrápolás terén, ugyanis amikor keresgélni kezdtem rám szakadt a bőség zavara. Nem csak temrékek terén de módszerekkel, új rutinokkal kapcsolatban is, Elég sokat kísérleteztem mire megtaláltam a nekem való termékeket és napi szokásokat, de mára már mindenre van bevált receptem. Persze mindig van mit tanulni, újdonságok, amiket megengedhetek magamnak, illetve amikre szükségem is van, hisz az idő sosem áll meg, és az életkorommal a bőröm igényei is változnak. S azoknak, akik pont úgy vanak mint én a Projekt Showroom májusi boljta ebben nyújt hatalmas segítséget.

 

A jelenleg színen lévő szépségápolási irányzatok márkáiból és termékeiből válogatták ki a legjobbakat, közel 30 márkát – ahová a ZanZa Natural Cosmetics is bekerült -, hogy azt bemutathassák a közönségnek. Ebben a projektben kizárólag a hatóanyagokra koncentráltak, mivel tudják, hogy személyre szabottan mindenkinek más megoldás nyújthat segítséget. Ebben a májusi üzletben megtanulhatjuk a Projekt Showroom segítségével, hogy tudatosan kiválasztva a szépségápolási termékeinket elfér egymás mellett a polcunkon a teljesen természetes alapanyagokból álló arckrémek, holisztikus szérumok, az illóolajokat tartalamzó testápolók, a kíméletes kémiai hámlasztók, a bőrolajok és a természetes szappanok. Az esemény május 27-ig tart minden nap 10-20 óráig, látogassatok el, ide klikklelve mindne információt megkaptok. 

 

Szeretettel:

 

 

Ildikó

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá